2024. Július 22., hétfő. Névnap: Magdolna

Pályázatok

Térségek közötti együttműködés

A Borbarát Hölgyek Lukácsházi Egyesülete a LEADER Térségek közötti együttműködés program keretén belül pályázatot nyújtott be a RA-HU-MI 2012 Kft. valamint az Őrség Határok Nélkül Egyesület összefogásával.
A projekt elemei az alábbiak voltak: helyi termelői piac fejlesztése (RA-HU-MI 2012 Kft.), honlap fejlesztése (Borbarát Hölgyek Lukácsházi Egyesülete) és marketing tevékenység (ŐHNE).
A projekt fő célja: A három partner egy hasznos, hosszú távú együttműködést tud kialakítani jelen projekt keretében. A Szentgotthárdi piac bővíteni tudja termelőinek számát a Kőszegi és Csepregi kistérség őstermelőivel azáltal, hogy a Borbarát Hölgyek Lukácsházi Egyesülete elérhetőséget biztosít a termelőkhöz. Az Egyesület folyamatban lévő és megvalósított projektjeinek keretében kemencét, aszaló berendezést, kerti sütőt és egyéb, termékfeldolgozásra is alkalmas eszközöket szerez be. Így a Lukácsházán megrendezésre kerülő eseményeken a Szentgotthárdi piacról származó termékeket is lehetőség van helyben megsütni, feldolgozni, kóstoltatni. 

további linkek


Eseménynaptár

Részletes naptár
HírekGaléria
developed by design2code
Együttműködő szervezetek