2024. Április 19., péntek. Névnap: Emma

Falunap 2017

2017.07.17.

Július 15-én került megrendezésre a 2017. évi falunap a lukácsházi Közösségi Házban.

Szombaton kora reggel vidám hangulatban kezdődött a főzéssel a falunap a Közösségi Ház udvarán. Ezúttal összeszokott csapatok főzték a gulyást és a pörköltet. Az előkészületekben, a tálalásban a civil szervezetek és a nyugdíjas klub tagjai segítették a szakácsokat.

         Délelőtt még a sporté volt a főszerep. A nagyteremben villám sakkversenyt rendeztek, ami Kunovits Gyula győzelmével zárult, a sportpályán pedig falunapi focikupán rúgták a bőrt a fiatalok és idősebbek egyaránt. Ezt a tornát a (H)arcoskodók csapata nyerte.

Délben ebéddel folytatódott a program, amihez Varga Tamás szolgáltatta a zenét, majd az ünnepélyes megnyitó után a helyi fiatalokkal is felálló ARTrakció együttes lépett fel.

Hagyományosan ezen a rendezvényen kerül sor a falunapi kitüntetések átadására.

2017-ben díszpolgári címet kapott Dr. Vágó Attila, Lukácsháza Községért kitüntetést Cseh Jánosné és a SCHOTT Luácsháza SE csapata vehetett át.

A kitüntetetteket Ágh Péter országgyűlési képviselő is köszöntötte.

       A kulturális program is nagyon színes volt. A gyerekeket Papp Rita és Bodnár Attila szórakoztatta, majd a Dr. Tolnay Sándor Általános Iskola és a Galaxy Rock&Roll műsora következett. A két Zsivány kitűnő hangulatot csinált az addigra már szép számú közönségnek.

Ezután a Gyöngyösmenti Dalos Egylet mutatta be vadonatúj produkcióját.

Este Gáspár Laci szórakoztatta a közönséget, majd következett a hajnalig tartó bál az Albatrosz együttes közreműködésével, melyet 10 órakor a tűzijáték szakított meg.

       A szervezők ezúton is köszönik mindenkinek, aki bármilyen formában segítették a rendezvény sikeres lebonyolítását.

kapcsolódó galériák

Eseménynaptár

Részletes naptár
HírekGaléria
developed by design2code
Együttműködő szervezetek